3 Fusion dobrobiti za koje apsolutno moraš znati
Vrijeme čitanja: 2 min

3 Fusion dobrobiti za koje apsolutno moraš znati

Vrijeme čitanja: 2 min
Saznaj zašto je Fusion dodatak prehrani mnogih sportaša izdržljivosti.
3 Fusion dobrobiti za koje apsolutno moraš znati

Sportaši izdržljivosti, znate pravilo: unos energije tijekom treninga ključno je za uspjeh. Bilo uz pomoć energetskih gelova ili izotoničnih sportskih napitaka, moraš održavati unos ugljikohidrata.

No ipak, punjenje gorivom samo je jedan dio slagalice.

Ako tvoja pluća ne mogu ispuniti tvoja očekivanja ili moraš povući nekoliko kilograma viška uzbrdo svaki put kada se uhvatiš u koštac s usponom, vrlo brzo ćeš se početi osjećati nemotiviranim.

Istina je da ti je potrebno više od samo dobrog goriva da postignete vrhunske performanse. Svaki dio slagalice mora odgovarati, u protivnom te čeka razočaranje.

Od povećanja iskoristivosti kisika (VO2 max), oksidacije masti, oporavka i imunološke funkcije do upravljanja razinama stresa i tjelesne mase — svi su oni jednako važni kao i punjenje gorivom (fueling).

Budući da smo i sami iskusni sportaši izdržljivosti, razumijemo što naše tijelo podnosi i što mu je potrebno da pređe granice. Zato smo razvili Fusion, prirodni dodatak osmišljen da zadovolji sve ove potrebe u jednom proizvodu.

Fusion for higher VO2max and more fatburnFusion je tvoj sljedeći korak ako je tvoj unos energije određen.

1. Povećaj svoj VO2max i izdržljivost

Povećanje VO2 max ključno je za svakog sportaša izdržljivosti. Tvoja želja je da je on što je moguće viši kako bi ti pomogao da prebrodiš najteže trenutke, kada ti je disanje najteže.

VO2 max predstavlja maksimalnu količinu kisika koju tvoje tijelo može iskoristiti tijekom intenzivnog treninga i to je ključni pokazatelj kardiovaskularne kondicije. Što je viši, to duže možeš izdržati.

Fusion, sa svojom prirodnom mješavinom rodiole i ginsenga, ne samo da povećava razinu energije ATP-a i smanjuje osjećaj umora, već također povećava tvoj VO2 max.To znači da možeš lakše disati, brže se oporavljati i povećati izlaznu snagu tijekom treninga, što ti omogućuje da se još više potrudiš.

Zamisli da poboljšavaš svoju učinkovitost kisika svakim udisajem. Fusion radi upravo to.

Ginseng i Rodiola za bolji VO2 maxZahvaljujući ginsengu i rodioli, tvoja će pluća moći pratiti tvoj tempo. 

2. Izgubi masti, ne energiju

Proces skidanja tih tvrdoglavih suvišnih kilograma ponekad može naići na prepreku, bilo da je riječ o padu energije uslijed dijete ili iznimnom stresu.

Ali evo dobrih vijesti: Fusion se bavi i jednim i drugim.

Uz pomoć adaptogena kao što su ginseng i rodiola, povećava razinu energije ATP-a i bori se protiv umora, a također smanjuje stres izazvan treningom, utirući tako put za učinkovito mršavljenje.I ima još toga — dodana mješavina snažnih prirodnih stimulansa, poput kofeina, ekstrakta zelenog čaja, kajenskog papra i đumbira, djeluje u sinergiji kako bi poboljšala sagorijevanje masti i metabolizam.

To ga čini savršenim dodatkom koji ti pomaže u gubitku kilograma bez rizika od gubitka energije. Win-win.

Fusion za viši vo2 max, više energije i manje mastiUz Fusion ne moraš brinuti o padu energije ili stresu koji će tiho potkopati tvoje ciljeve gubitka težine.

3. Smanji zadržavanje vode i učinkovito kontroliraj tjelesnu težinu

Kontrola tjelesne težine posebno je ključna tijekom razdoblja smanjivanja volumena treninga prije utrka ili ključnih razdoblja treninga.

Fusion to rješava uključivanjem ekstrakta maslačka, poznatog po svojim prirodnim diuretičkim svojstvima. Ovaj snažan sastojak pomaže u izbacivanju viška vode.

Savršeno nadopunjuje Fusionove mogućnosti sagorijevanja masti, nudeći dobro zaokružen pristup upravljanju težinom koji osigurava da možeš ostvariti najbolje moguće performanse, da si spreman za utrku i osjećaš lakoću u nogama.

Fusion VO2 max supplement for cyclistsJesi li spreman za onaj idući korak dalje? 

Zaključak

Fusion je višestruki saveznik za sportaše izdržljivosti koji imaju određeni unos energije, ali nastoje dodatno poboljšati svoje performanse.

Poboljšanjem oksidacije masti, povećanjem VO2 max-a i smanjenjem stresa, Fusion nudi sveobuhvatno rješenje za uobičajene izazove treninga izdržljivosti, uključujući upravljanje težinom.

Njegovi adaptogeni u kombinaciji s prirodnim stimulansima djeluju u harmoniji kako bi pomogli sportašima u postizanju njihove vrhunske fizičke kondicije. Za one koji se žele osjećati bolje i treninge podići na višu razinu, Fusion je pravi izbor.