Dostava

Nakon što ste izvršili narudžbu, na svoju e-mail adresu dobili ste link za praćenje na kojem možete provjeriti status vaše narudžbe. SMS porukom ste dobili i broj narudžbe koji možete unijeti u prozor na ovom linku i provjeriti status narudžbe.

U slučaju poteškoća, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: info@4endurance.hr.

Nažalost, s vremena na vrijeme dogodi se i pogreška s naše strane. Ukoliko Vašem paketu nedostaje proizvod ili sadrži krivi proizvod, kontaktirajte nas na e-mail adresu: info@4endurance.hr. Odmah ćemo riješiti problem.

Nakon izvršene narudžbe, promjena narudžbe više nije moguća. Kako bismo osigurali neometanu uslugu, više ne možemo mijenjati količinu i okuse proizvoda u pakiranju nakon izvršene narudžbe. Također, nije moguće kombinirati više narudžbi u jedan paket.

Kodovi za popust

Ako Vaš kod za popust ne radi, vrijeme njegove aktivnosti je već isteklo i više se ne možete koristiti.

Kodovi za popust su isključeni. To znači da možete koristiti samo jedan kod za popust po narudžbi.

Proizvodi

Adaptogeni su biljke koje rastu u izuzetno teškim uvjetima; hladnoća, vjetar, hladovina, planine... Dakle, u područjima gdje nema puno hranjivih tvari i zbog toga su stalno pod stresom, koji ih tjera na preživljavanje.

Za više informacija o adaptogenima pročitajte naš blog.

Tijekom svakog dužeg treninga potrebno je osigurati odgovarajuću hidrataciju i unos energije. To ćete najlakše učiniti energetskim napitkom.

Za najbolje rezultate preporučujemo korištenje energetskog napitka Nrgy Unit Drink. S njim ćete u bočici s vodom imati dovoljno energije za dodatni sat treninga, a ujedno ćete nadoknaditi sve minerale koje gubite znojenjem. Na taj će način Vaša hidratacija cijelo vrijeme ostati na visokoj razini.

Energetski gelovi i pločice izvrstan su izvor energije, a možete ih kombinirati s izotoničnim napitkom kako biste začinili svoj trening.

Energetski gelovi su prikladniji za intenzivnije treninge, kada ste zadihani, a žvakanje energetske pločice nije moguće.

Energetska pločica prikladna je za manje intenzivne treninge, kada je možete nesmetano konzumirati i uživati u njezinom iznimnom okusu.

Za većinu sportaša najbolji izbor je 4Energy energetski gel koji Vam daje nalet energije bez probavnih problema. Radite li trening visokog intenziteta koji zahtijeva još veći unos energije, pravi izbor za Vas je Nrgy Unit Gel koji sadrži dvostruko više energije u jednom gelu.

Među energetskim pločicama, najpopularniji izbor je 4Energy bar pločica, koja je dizajnirana da se ne topi i ne lomi. Pruža Vam jednaku količinu energije kao i 4Energy energetski gel, ali istovremeno Vas osvaja svojim izuzetno dobrim okusom.

Želite li potrebu za elektrolitima zadovoljiti energetskom pločicom, a više voliš čokoladne okuse, onda preporučujemo kupnju Salty Bara.

Nakon svakog treninga tvoje rezerve energije su prazne, a mišići oštećeni. Zbog toga je potrebno voditi računa o adekvatnoj regeneraciji i na taj način pripremiti tijelo za idući trening.

Za regeneraciju nakon najzahtjevnijih treninga preporučujemo regeneracijski napitak Regen koji brzo puni tvoje zalihe energije najboljim omjerom ugljikohidrata, najčišći izvor proteina brine za oštećene mišiće, a dodani elektroliti pravilno hidratiziraju.

Ako tvoje trening nije toliko intenzivan, preporučujemo napitak za oporavak Recovery Whey Formula. Njime ćeš se pobrinuti za popunjavanje energetskih zaliha, zacjeljivanje oštećenih mišića i rehidraciju nakon treninga.

Drugo

Ukoliko si aktivan sportaš s (većom) bazom pratitelja na društvenim mrežama, možeš ispuniti obrazac. Kontaktirat ćemo te u najkraćem mogućem roku.

Za kupnju u ime kluba ili udruge kontaktiraj nas na irenej@4endurance.eu.

Za veleprodajnu suradnju kontaktiraj nas na mike@4endurance.eu.

Mi u 4Endurance vjerujemo da sport treba ostati čist, a rezultati trebaju biti samo rezultat truda sportaša. Ne podržavamo prečace do uspjeha!

Antidoping izjava.

Nazovite nas (8:00 - 16:00)

Pošalji poruku (24/7)