Prirodni dodatak Absolute: Tvoj VO2 max može biti još veći
Vrijeme čitanja: 4 min

Prirodni dodatak Absolute: Tvoj VO2 max može biti još veći

Vrijeme čitanja: 4 min
Ostavi svoje protivnike iza sebe.
Prirodni dodatak Absolute: Tvoj VO2 max može biti još veći

Može li se moj VO2 max povećati? Što trebam učiniti kako bih postigao/la željenu vrijednost?

Dva su pitanja s kojima se susreću mnogi sportaši koji se bave izdržljivošću, posebno oni koji žele poboljšati svoje performanse i pobijediti konkurenciju. Ali VO2 max ima mračnu stranu. Ne povećava se sam od sebe. Umjesto toga, radi s gravitacijom i smanjuje se s vremenom.

Trening je glavni faktor za povećanje tvog VO2 max. Bez ispravnog plana treninga, tvoj VO2 max će stagnirati i na kraju drastično pasti. Ne postoji dodatak koji može povećati tvoj VO2 max dok sjediš na kauču. Moraš raditi za njega.

Ali sam trening ti neće omogućiti da oslobodiš svoj puni VO2 max potencijal. Postoji granica na gornjem stropu koju sam trening ne može probiti. Tu stupaju na snagu dodaci prehrani koji ti omogućuju da probiješ strop i oslobodiš svoj puni potencijal.

A najbolji dodatak prehrani za povećanje tvog VO2 max je Absolute 4Endurance Pro.

Zašto bi sportaši izdržljivosti trebali koristiti Absolute?

Mnogi ljudi vjeruju da dodaci prehrani nisu potrebni i da se isti rezultati mogu postići "prirodnim putem". Ovo se mišljenje obično promijeni kada tijekom intenzivnog treninga kraj tebe prođe sportaš koji koristi Absolute, još uvijek svjež i nasmijan, dok ti jedva dišeš.

Absolute sadrži prirodne sastojke. Adaptogeni, poput rhodiole, ashwagandhe, actigina i cordycepsa, povećavaju protok kisika. Na taj način krv koja ulazi u tvoje mišiće sadrži više kisika, a uz pomoć aminokiseline beta-alanina, također prisutne u Absolute-u, smanjuje nakupljanje mliječne kiseline, čime potencijalno odgađa umor mišića i omogućuje dulje intervale treninga visokog intenziteta .

Također postoji promjena i u plućima. Krv koja može apsorbirati više kisika pomaže ti da lakše dišeš i odgađa nedostatak zraka.

Absolute - dodatek za povečanje VO2 maxAbsolute je iznimno učinkovit, 100% prirodan pojačivač VO2 max-a. 

Više kisika u tvom tijelu također pozitivno utječe na učinkovitost tvoje ATP energije, koja igra ključnu ulogu u kontrakciji mišića i prijenosu živčanog impulsa. To znači da ćeš korištenjem Absolute-a moći dulje trenirati, a zbog poboljšanja živčane komunikacije pokreti će ti biti koordiniraniji, a aktivnost učinkovitija.

Ukratko, Absolute ti pomaže u brojnim područjima povezanim s poboljšanjem tvoje sportske izvedbe i povećanjem tvog VO2 max-a. I sve se ovo gomila.

Kome je Absolute namijenjen?

Slušaj, Absolute nije za svakog sportaša izdržljivosti.

Stvoren je za najpredanije, najaktivnije i najodlučnije sportaše koji žele probiti svoje granice i doseći neistražene visine.

Absolute je dodatak prehrani za najambicioznije sportaše. 

VO2 max jedan je od ključnih čimbenika koji određuju učinkovitost sportaša izdržljivosti. Što duže možeš raditi visokim intenzitetom, to će tvoji rezultati biti bolji. Jednostavna matematika. To rezultira poboljšanjem osobnog rekorda, boljim osjećajem tijekom napornih treninga ili konačnom pobjedom koju ste oduvijek željeli.

Absolute je idealan dodatak prehrani za sportaše koji su trenirali na vrhuncu svojih sposobnosti i trebaju podršku kako bi dosegnuli sljedeću razinu.

Naši laboratorijski testovi pokazuju da Absolute može povećati tvoj VO2 max do 6%, što je značajan iznos kada se boriš s konkurencijom. Možda ti se to ne čini puno, ali na vrhu male margine čine veliku razliku.

AbsoluteAbsolute
4Endurance Pro

84 kapsula

VO2max pojačivač

Standardna cijena€59,99 Cijena na sniženju€30,00
- 50%
FusionFusion
4Endurance Pro

90 kapsula

Sagorijevanje masti, VO2 max

Cijena na sniženju€39,99
Cardio MaxCardio Max
4Endurance Pro

60 kapsula

Podrška srčanom mišiću

Standardna cijena€49,99 Cijena na sniženju€29,99
- 40%
Adaptogen FuseAdaptogen Fuse
4Endurance Pro

60 kapsula

Cjelovita adaptogena mješavina

Cijena na sniženju€29,99

Kome Absolute nije namijenjen?

Absolute je vrhunski proizvod, no ipak ga ne preporučujemo svima.

Sportaši imaju različite ciljeve. Neki od nas teže najboljim rezultatima na natjecanju, drugi jednostavno žele biti u boljoj formi, dok treći ipak žele ojačati svoje zdravlje i biti u dodiru s prirodom.

Različiti ciljevi zahtijevaju različite puteve.

Absolute nije dodatak prehrani za sve sportaše izdržljivosti.

Absolute ne preporučujemo sportašima kojima nije toliko stalo do izdržljivosti i rezultata ili ne treniraju prema planu treninga. Nije da oni ne bi mogli imati koristi od njega, samo što Absolute doista blista kada se neprestano tjeraš do krajnjih granica.

Također, ne preporučujemo Absolute djeci. Adaptogeni utječu na hormonalne procese u tijelu, što može utjecati na rast i razvoj djeteta. Zato je sigurnije početi koristiti adaptogene nakon što potpuno odrasteš.

Također, ne preporučamo Absolute trudnicama. Budući da adaptogeni utječu na hormonalnu funkciju, koja je nepredvidiva i ključna tijekom trudnoće, bolje je ne petljati s tim.

Kako koristiti Absolute?

Nemoj misliti da možeš jednom uzeti Absolute i osjetiti razliku. Adaptogeni se moraju napuniti u tvom tijelu.

Što to znači?

To znači da Absolute moraš uzimati redovito, dan za danom, čak i kada ne treniraš. Na taj način će se adaptogeni napuniti u tvom tijelu, a ti ćeš početi osjećati njihov puni učinak. Obično je potrebno 14 dana da se postigne puni učinak, ali da bi ga zadržao/la, moraš nastaviti koristiti Absolute.

Ali pažnja!

Kao i sa svim adaptogenima, trebao/la bi prestati uzimati Absolute nakon određenog vremena i dati svom tijelu vremena da ispere sve adaptogene iz tijela i pripremi se za još jedan krug punjenja.

Absolute - naravni dodatek za zvišanje VO2 max Da bi se postigao njegov potpuni učinak, trebaš unositi Absolute u svoje tijelo najmanje 2 tjedna.

Kad god uzimaš adaptogene, trebaš imati na umu cikluse. Jedan ciklus traje 21 dan. Preporučamo 2 ciklusa Absolute-a u ukupnom trajanju od 42 dana, nakon čega slijedi pauza od 14 dana. Nakon pauze možeš ponovno početi unositi adaptogene.

To znači da moraš tempirati početni unos Absolute-a. Drugim riječima, ne bi trebalo biti kasnije od 14 dana prije nego što želiš postići vrhunske performanse, ali u isto vrijeme ne toliko rano da moraš prekinuti ciklus prije važnog događaja.

Zaključak

Absolute je najbolja podrška za probijanje granica i postizanje više razine. Ali to nije čudotvorna pilula koja će ti bez napora povećati VO2 max. Djeluje samo u kombinaciji s treningom koji je i dalje presudan čimbenik uspjeha.

Absolute djeluje zahvaljujući adaptogenima, kao što su rhodiola, ashwagandha, actigin i cordycpes te aminokiselini beta-alaninu. Zajedno smanjuju kiselost mišića, povećavaju protok kisika i poboljšavaju korištenje ATP energije.

To znači da možeš raditi duže s visokim intenzitetom tijekom treninga ili utrke i postići vrhunske performanse.

Absolute je namijenjen najaktivnijim sportašima, koji žele postići tu višu razinu performansi i maksimalno povećati svoj VO2 max. Ako je tvoj cilj jednostavno ostati zdrav i provesti kvalitetno aktivno vrijeme u prirodi, Absolute možda nije tvoja ''šalica čaja'' (igra riječi). Također se ne preporučuje djeci i trudnicama.

Naposljetku, Absolute se mora koristiti redovito kako bi postigao svoj puni učinak. Ovaj se učinak postiže nakon 14 dana redovite uporabe. Trebao/la bi uzeti pauzu od Absolute-a nakon dva puna ciklusa (42 dana) kako bi se uklonili svi adaptogeni iz tvog tijela.