90 na sat
Vrijeme čitanja: 6 min

Nrgy Unit Drink 90 Nduranz: Najbolji sportski napitak za utrke

Vrijeme čitanja: 6 min
Otkrij izotonični sportski napitak s 90 grama ugljikohidrata po porciji.
90 na sat

Ako na svom biciklu želiš postići brzinu od 90 km/h, moraš osigurati ispravan unos energije, što nas dovodi do broja 90 – naime, vrhunski biciklisti tijekom intenzivnog vježbanja moraju unositi i do 90 grama ugljikohidrata na sat.

Najbrži biciklistPrije nego što je postigao 90 km na sat, konzumirao je 90 grama ugljikohidrata.

Nduranz brand  je poznat po svojim visoko učinkovitim proizvodima za treniranje koji se temelje na najnovijim istraživanjima, dosljednim terenskim testiranjima i najčišćim sastojcima u pravim omjerima.

Vjerojatno si već upoznat s njihovim top-performance proizvodima za treninge i utrke, poput Nrgy Unit Drink napitka i Nrgy Unit Gela, koji se temelje na Nrgy Unit sustavu.

Ali među Nrgy Unit linijom goriva postoji i Nrgy Unit Drink 90. To je varijanta Nrgy Unit Drinka, razvijena posebno za vrhunske sportaše izdržljivosti kojima je potreban ekstremni unos energije kako bi potaknuli svoje intenzivne treninge i utrke.

Izotonični napitak za sportaše izdržljivostiNrgy Unit Drink 90 namijenjen je za upotrebu na utrkama, kada je tvoja potreba za energijom najveća.

Prije nego što se usredotočimo na sve prednosti Nrgy Unit Drink 90, prijeđimo na njegove osnove. Pogledat ćemo zašto je uobičajeni napitak Nrgy Unit Drink već godinama tako popularan među sportašima izdržljivosti.

Nrgy Unit Drink 90 dizajniran je posebno za vrhunske sportaše koji treba više energije.

Nrgy Unit Drink

Kao što dobro znaš, energetski zahtjevi sportaša sportova izdržljivosti tijekom intenzivnog vježbanja su vrlo visoki. To nije samo potreba za velikom količinom energije, već i potreba za energijom koju možeš dobro apsorbirati i ne uzrokuje probavne probleme.

Dobar izotonični sportski napitak tijekom treninga omogućuje ti:

  • Konzumaciju 90 grama ugljikohidrata na sat
  • Održavanje razine energije tijekom treninga kroz učinkovitu apsorpciju
  • Održavanje zalihe glikogena u mišićima i jetri, što produljuje vrijeme do ''otkaza''
  • Izbjegavanje probavnih problema koji su česta posljedica mnogih dodataka prehrani
  • Izbjegavanje grčenja mišića zbog loših kombinacija UH i elektrolita

Nrgy Unit Drink dugo se smatra izuzetno učinkovitom hranom za sportaše tijekom intenzivnog vježbanja, a koriste ga mnogi vrhunski sportaši sportova izdržljivosti poput Nataše Šustić, Elazan Bibića, Nine Vuković, Marina Bloudeka i Mateja Jukića. 

Izotonični napitak za sportašeNrgy Unit Drink iznimno je učinkovito gorivo tijekom intenzivnog treninga.

Postoji nekoliko razloga zašto je Nrgy Unit Drink izvrstan izbor za poticanje vaših sportskih performansi na bilo kojoj razini.

Nduranz omjer ugljikohidrata

U svijetu sportske prehrane odavno je poznato da je kombinacija različitih ugljikohidrata učinkovitija od samo jednog oblika.

Razlog tome leži u transporterima ugljikohidrata u tvom tijelu. Različiti šećeri koriste različite transportere pa je za optimalnu apsorpciju ugljikohidrata potrebno koristiti oba transportera, odnosno glukozu i fruktozu.

David Rowlands s Novog Zelanda i njegov tim su iz dubinskog istraživanja zaključili da je optimalni omjer glukoze i fruktoze za najbolju apsorpciju tijekom treninga 1:0,8.

Nduranz je koristi ovaj omjer u svim svojim fueling proizvodima.

Kombinacija glukoze i fruktoze u ovom omjeru dovodi do najbolje apsorpcije, što ti omogućuje da bez probavnih problema dosegneš  konzumaciju od 90 grama UH na sat.

Kombinacija glukoze i fruktoze u omjeru 1: 0,8 omogućuje ti optimalnu apsorpciju ugljikohidrata tijekom intenzivnog treniranja.

Nduranz mješavina elektrolita

Svrha sportske prehrane tijekom vježbanja nije samo unos energije nego i hidratacija.

Zapravo, hidratacija je možda najvažniji aspekt uzimanja dodataka tijekom treninga ili utrka, ali se često zanemaruje ili slabo razumije. Istina je da je tijelu potrebna tekućina, pa često možeš pomisliti da vodom možeš osigurati odgovarajuću hidrataciju. Nažalost, to nije slučaj, pogotovo kada su u pitanju poduhvati dulje izdržljivosti.

Pravilna hidratacija znači održavanje osjetljive ravnoteže elektrolita u krvi. Pijući vodu, posebno u većim količinama, razrjeđuješ ovu koncentraciju, što negativno utječe na sve funkcije tijela koje uvelike ovise o elektrolitima.

Optimalna hidratacijaKada je tvoje tijelo pravilno hidrirano, život je ljepši.

Mješavina elektrolita Nduranz sadržana u energetskom napitku Nrgy Unit Drink i drugim Nduranz proizvodima osigurava tijelu minerale u omjeru koji zapravo gubiš znojenjem tijekom treninga.

Mješavina elektrolita Nduranz zamjenjuje točno one minerale koje gubiš znojenjem.

Mješavina elektrolita Nduranz tako omogućuje nesmetano funkcioniranje tvog tijela čak i tijekom nekoliko sati intenzivnog treninga.

Energetska jedinica Nrgy Unit

Drugi razlog zašto su Nduranz proizvodi za treniranje toliko popularni je njihova lakoća i učinkovitost konzumacije.

Unos energije tijekom vježbanja može biti nepotrebno težak. Ako trošiš premalo energije, iscrpit ćeš zalihe glikogena u mišićima i jetri, što značajno skraćuje vrijeme do ''otkaza''. Ako unosiš previše energije, preopteretiti ćeš probavni sustav, što može dovesti do probavnih problema.

Jednostavna upotreba prehrambenih dodatakaPravilna prehrana tijekom vježbanja je iznimno jednostavna uz energetsku jedinicu Nrgy Unit.

Budući da postizanje pravih količina unosa može biti vrlo komplicirano, posebno kada tijekom treninga kombiniraš različite proizvode za punjenje goriva, Nduranz je razvio Nrgy Unit Sustav.

Ovaj sustav uvelike pojednostavljuje tvoj unos energije omogućujući ti da uvijek pogodite ciljani unos bez žrtvovanja mogućnosti kombiniranja različitih proizvoda za gorivo.

Nrgy Unit Sustav omogućuje ti optimiziranje unosa energije po satu i jednostavno i učinkovito kombiniranje različitih proizvoda za gorivo. 

Odlični okusi i prirodni sastojci

Kada govorimo o dodacima prehrani, naravno, ne smijemo zaboraviti na okus, jer je okus ponekad važniji od učinka. Na kraju dana, ako ti se ne sviđa okus dodatka, teško ćeš ga konzumirati. Pogotovo kada ga moraš konzumirati puno.

Nduranz posebnu pažnju posvećuje svojim okusima koje oblikuje na temelju ocjena korisnika.

Nrgy Unit Drink dostupan je u okusima limuna (sa ili bez limunske kiseline), naranče  i lubenice. Okusi s limunskom kiselinom dodani su upravo prema željama kupaca, jer ih jedni obožavaju, a drugi ne.

Nadalje, Nduranz koristi samo prirodne sastojke najviše kvalitete, što je u svijetu punom umjetnih aroma, zaslađivača i aditiva vrlo dobrodošla prednost za sportaše..

izotonični napitakUčinkovito, jednostavno, zdravo i ukusno. Ima li što bolje?

Nrgy Unit Drink 90

Nrgy Unit Drink 90 je najučinkovitiji izotonični sportski napitak za utrke koji sadrži dvostruku količinu ugljikohidrata po porciji u usporedbi s uobičajenim Nrgy Unit Drinkom.

Sportski napitak nrgy unit drink 90Nrgy Unit Drink 90 pomiče granice.

Nduranz neprestano nastoji inovirati, uzimajući u obzir tvoja mišljenja i potrebe.

Očito, 45 grama po porciji nije bilo dovoljno. Hardcore, znamo. Ne pokušavaj ovo kod kuće.

Ipak, Nduranz je prihvatio izazov i stvorio napitak s dvostrukom dozom energije i nekoliko drugih uzbudljivih prednosti.

Kome je namijenjen Nrgy Unit Drink 90?

Ovdje nema smisla komplicirati. Nrgy Unit Drink 90 namijenjen je vrhunskim sportašima sportova izdržljivosti koji proizvode veliku snagu na biciklu ili vrlo velik broj wata na sat.

Upravo su ovi sportaši potaknuli razvoj i stvaranje visokoenergetskog napitka Nrgy Unit Drink 90. Jer, da se razumijemo, niti jedan normalan sportaš takvo što ne bi tražio. Ili bi?

Nrgy Unit Drink 90 ti omogućuje unos više ugljikohidrata u manjoj količini tekućine. Zapravo, sada možeš staviti 90 grama ugljikohidrata u jednu bocu. Evo ga. Nije duh u boci, ali ako bi od duha tražio apsurdne količine energije, to je zapravo jedno te isto.

Možda se u ovom trenutku pitaš je li Nrgy Unit Drink 90 pravi za tebe. Naravno, moraš sam prosuditi, ali ako si u nedoumici, moraš biti svjestan i da je uobičajeni Nrgy Unit Drink energetski vrlo učinkovit napitak koji već godinama koriste elitni sportaši sportova izdržljivosti za postizanje vrhunskih rezultata.

Ali istraživanje i testiranje su majka i otac mudrosti, pa je možda najbolje da ga sam isprobaš. Ako uopće voliš konzumirati 90 grama ugljikohidrata na sat.

Zašto koristiti Nrgy Unit Drink 90?

Nrgy Unit Drink 90 osmišljen je kao najučinkovitiji način za postizanje maksimalnog unosa od 90 grama ugljikohidrata na sat. Potpuno smo svjesni da neki ekstremni sportaši unose više od toga, ali dosadašnja istraživanja ne promiču unos veći od 90 grama na sat.

Riječ je o vrlo visokom unosu ugljikohidrata, što može biti vrlo teško za tvoj probavni sustav, osobito kod neoptimalnih kombinacija ugljikohidrata ili netočnog doziranja moglo uzrokovati ozbiljnje probavne probleme.

Nrgy Unit Drink 90 sadrži dvije energetske jedinice po serviranju i ne mora se kombinirati s drugim proizvodima kako bi se zadovoljile najveće energetske potrebe.

Ako je tvoj cilj dostići i održavati maksimalan unos od 90 grama UH na sat, Nrgy Unit Drink 90 je idealan proizvod za tebe. Na taj način možeš koristiti najmanju količinu dodataka za postizanje optimalne apsorpcije i izbjegavanje probavnih problema.

    Zašto je Nrgy Unit Drink 90 tako učinkovit

    Drugi razlog za korištenje Nrgy Unit Drink 90 je kombiniranje različitih dodataka:

    • Ako uneseš dva energetska gela, nisi unio tekućinu
    • Ako konzumiraš jedan energetski gel i energetski napitak, gel je skuplji od pića
    • Nrgy Unit Drink 90 nudi oboje u jednoj boci

    Posljednja točka ističe još jednu važnu prednost proizvoda, jer je jednostavno najučinkovitiji, kako u pogledu cijene, tako i u pogledu praktičnosti. On je jednostavno najisplativije gorivo za utrke koje postoji.

    Nrgy Unit Drink 90 osigurava ti svu potrebnu energiju u jednoj boci.

    najjaći sportski napitakNaruči Nrgy Unit Drink 90 sada i postigni 90km na sat!

    Zaključak

    Tijekom intenzivnog treninga moraš voditi računa o unosu energije jer se na taj način usporava potrošnja tvojih zaliha glikogena u jetri i mišićima te produžuje vrijeme do ''otkaza'', te pravilnoj hidrataciji, koja tijelu omogućuje normalno funkcioniranje.

    Nrgy Unit Drink omogućuje vrlo učinkovit unos ugljikohidrata, koji svojom kombinacijom glukoze i fruktoze u omjeru 1:0,8 nudi optimalnu apsorpciju bez probavnih problema, te pomno osmišljen omjer elektrolita koji nadomještaju samo ono što zapravo izgubiš znojenjem.

    Nrgy Unit Drink 90 je koncentrirana verzija energetskog napitka Nrgy Unit Drink, dizajnirana za vrhunske sportaše sportova izdržljivosti koji teže najintenzivnijim naporima pri maksimalnoj proizvodnji energije.

    Oba napitka omogućuju ti dosegnuti ti magičnu granicu od 90 grama ugljikohidrata na sat, pa moraš odlučiti koji najbolje odgovara tvojim specifičnim potrebama, ali sigurno nećeš pogriješiti jer su ovo dva vrhunska proizvoda u sportskoj prehrani namjenjena za osiguravanje goriva za tvoje intenzivne treninge i utrke.