Nrgy Unit Sustav dizajniran je za pojednostavljenje proračuna unosa energije prije i tijekom treninga. U središtu je jedinica Nrgy, mjerna jedinica koju je Nduranz stvorio za svoje proizvode za ''fueling'' (gorivo).

S 45 grama ugljikohidrata po Nrgy jedinici, možeš jednostavno i precizno izmjeriti svoj energetski unos bez pretjeranih kalkulacija.

Istovremeno, svi proizvodi unutar Nrgy Unit Sustava temelje se na istom omjeru ugljikohidrata, što olakšava kombiniranje proizvoda bez brige o probavnim problemima.

  Nutrition during exercise for endurance athletes

  Jednostavno za korištenje

  Nrgy Unit stvoren je da ti olakša život.

  Prošla su vremena kad smo sami morali računati svaki gram ugljikohidrata. Uz Nrgy Unit Sustav, sve što trebaš učiniti je zbrojiti 1+1, dok se znanost koja stoji iza svega brine za to.

  Jedna Nrgy jedinica jednaka je 45 grama ugljikohidrata ili 180 kalorija. Prilagodi količinu Nrgy jedinica po satu prema duljini i intenzitetu svog treninga.

  Koristi kalkulator za fueling kako bi odredio svoje potrebe za Nrgy jedinicom.

  Optimalan Fueling

  Ugljikohidrati su glavno gorivo za aktivnosti izdržljivosti, ali nisu svi izvori jednaki. Stope apsorpcije jako se razlikuju, a niska apsorpcija općenito dovodi do problema s probavom.

  Glavni cilj proizvoda unutar Nrgy Unit Sustava bio je stvoriti optimalno gorivo koje će ti omogućiti apsorpciju do 90 grama ugljikohidrata po satu bez probavnih problema.

  Znanost je jasna. Moraš kombinirati dva izvora ugljikohidrata (glukozu i fruktozu) kako bi to postigao. Ali samo konzumiranje dva izvora ugljikohidrata nije dovoljno, moraš ih konzumirati u pravilnom omjeru. Istraživanja pokazuju da je to 1:0,8 omjer glukoze i fruktoze.

  Proizvodi Nrgy Unit System sadrže ugljikohidrate u optimalnom omjeru, što ti omogućuje da apsorbiraš do 90 grama po satu bez brige o probavnim problemima koji su uobičajeni pri većem unosu ugljikohidrata.

  Ovdje možeš saznati više o Nduranz omjeru ugljikohidrata.

  Kombiniranje 

  Jedna od glavnih prednosti koje dobivaš s Nrgy Unit Sustavom je jednostavnost kombiniranja proizvoda. Svaki proizvod unutar Nrgy Unit Sustava možeš kombinirati za postizanje željenog unosa energije bez probavnih problema.

  Nduranz nudi barem jedan Nrgy Unit proizvod u svakom 'odjelu' (gelovi, napitci, energetske pločice). Najpopularnija kombinacija među sportašima je kombinacija Nrgy Unit Gela i Nrgy Unit Drink napitka. To ti omogućuje da zadovoljiš potrebe za energijom, kao i da se pobrineš za svoju hidrataciju.

  A kada se želiš počastiti, možeš koristiti Half Nrgy Unit Juice Bar, prirodnu ukusnu, voćnu pločicu.