Osim energetskog unosa, koji mora biti u pravilnom omjeru ugljikohidrata, potrebno je osigurati odgovarajuću hidrataciju tijekom treninga.

Pijenje samo vode nije optimalno, jer razrjeđuješ omjer vode i elektrolita u stanicama, što otežava prijenos živčanih impulsa i kontrakciju mišića.

Ključno je unositi elektrolite tijekom dužih aktivnosti, osobito na visokim temperaturama. Također, potrebno je konzumirati ih u pravilnom omjeru kako bi izbjegao probleme s probavom.

Nduranz Mješavina Elektrolita pomoći će ti da nadoknadiš samo one minerale koji su ti stvarno potrebni i koje gubiš znojenjem.

 • Nadoknadi samo one minerale koje izgubiš znojenjem
 • Ostani optimalno hidriran
 • Bez problema s probavom

  Nadoknadi Ono Gubiš

  Većina dodataka dostupnih na tržištu krivo određuje sastav elektrolita. Ne uzimaju u obzir omjer izgubljenih minerala, već samo koji su to minerali koje gubiš. To dovodi do viška nekih minerala, što dovodi do probavnih problema.

  Mješavina elektrolita Nduranz je drugačija. Temelji se na nizu istraživanja koja su dala podatke o gubitku svakog minerala tijekom vježbanja.

  Nduranz mješavina elektrolita izgleda ovako.

  Mineral Količina
  Natrijev Klorid (Sol) 700 mg
  Tri Kalijev Citrat (aktivan) 260 mg
  Tri Kalcijev Citrat (aktivan) 50 mg
  Tri Magnezijev Citrat (aktivan) 3 mg

   

  Primjećuješ li nešto zanimljivo?

  Nduranz Electrolyte Mix

  Da, tako je. Nduranz Electrolyte Mix ima puno soli i vrlo malo magnezija.

  Zašto je to tako?

  Kada se znojiš, gubiš puno soli, pa je moraš nadoknaditi u velikim količinama. S druge strane, magnezija gubiš jako malo, pa ti njegova konzumacija u velikim količinama tijekom aktivnosti može donijeti više problema nego koristi.

  Bez probavnih problema

  Smisao hidratacije je pružiti tvom tijelu ono što mu je zapravo potrebno. Dodavanje bilo čega dodatnog i nepotrebnog samo će ti uzrokovati probleme. Zato Nduranz Mješavina Elektrolita nudi samo ono što ti je potrebno i to u količini koja ti je potrebna.

  U javnosti se još uvijek vjeruje da magnezij u velikim količinama sprječava grčeve u mišićima, no istraživanja su to već odavno opovrgla. S druge strane, visok unos magnezija uzrokuje probleme s probavom i proljev, nešto što sportaši nikako ne žele tijekom vježbanja.

  Najpopularniji proizvodi koji sadrže nduranz mješavinu elektrolita