Zaštiti svoje mišiće

Intra Protein Drink jedinstveni je proteinski napitak s elektrolitima napravljen da zaštiti tvoje mišiće tijekom sportskih aktivnosti.

• Najčišći izvor proteina (WPI 90)
• Napredna mješavina elektrolita
• Lagan i lako se pije

Intra Protein Drink ti omogućuje da treniraš bez ugljikohidrata a da pritom ne dođe do katabolizma mišića.

Kupi sada

Lagan i lako se pije

Intra Protein Drink nije shake! Osmišljen je tako da bude lagan i jednostavan za piće tijekom treninga, baš kao izotonični napitak.

• Optimalna hidratacija
• Bez pjenjenja
• Osvježavajući okusi

Intra Protein Drink omogućuje ti unos proteina tijekom treninga bez osjećaja težine ili probavnih problema.

Kupi sada

Whey protein izolat

Intra Protein Drink sadrži najčišći, najkvalitetniji izvor proteina, whey protein izolat WPI 90.

• Potpuni spektar aminokiselina
• 48 g EAA, 29,9 grama BCAA
• Niska količina laktoze

Znanost je dokazala da je izolat proteina sirutke učinkovitiji od EAA ili BCAA u hranjenju mišića tijekom vježbanja.

Kupi sada

Napredna mješavina elektrolita

Intra Protein Drink sadrži  naprednu mješavinu elektrolita kreiranu da s njom nadoknadiš samo one minerale koje gubiš znojenjem: sol,kalij, kalcij i magnezij.

•  Održavaj optimalnu hidrataciju
• Očuvaj ravnotežu minerala
• Nadoknadi samo ono što gubiš znojenjem

Minerali (elektroliti) od iznimne su važnosti za sve funkcije tvoga tijela, uključujući i sportske peformanse i oporavak.

Kupi sada

Često postavljena pitanja

Kako Intra Protein Drink štiti moje mišiće?

Tijekom treninga tvoje tijelo treba energiju. Njegov glavni izvor energije je glukoza, primarno dobivena iz ugljikohidrata. Ako ugljikohidrati nisu dostupni, tijelo će stvoriti glukozu pomoću masti i mišića.

Intra Protein Drink tvoje tijelo opskrbljuje čistim izvorom najboljih dostupnih proteina, koje tijelo koristi za stvaranje glukoze umjesto tvojih mišića.

Kada trebam koristiti Intra Protein Drink?

Glavna svrha Intra Protein Drinka je da se koristi tijekom treninga bez ugljikohidrata, koji su tvoj glavni izvor energije.

Intra Protein Drink preporučamo za kraće treninge kada ugljikohidrati nisu potrebni ili kada želiš smanjiti unos kalorija, a istovremeno zaštititi svoje mišiće i paziti na hidrataciju.

Zašto je Intra Protein Drink bolji od BCAA i EAA u zaštiti mojih mišića?

Tvoje tijelo treba cijeli spektar aminokiselina kako bi zaštitilo svoje mišiće tijekom intenzivnih treninga. Zato BCAA nisu dovoljno dobre.

EAA sadrži cijeli spektar, ali istraživanja pokazuju da izolat proteina sirutke osigurava bolju apsorpciju proteina, što se prevodi u učinkovitiju zaštitu tvojih mišića.

Što je izolat proteina sirutke?

Protein sirutke je ili koncentrat ili izolat. Izolat sadrži oko 90% proteina, dok dobri koncentrati mogu sadržavati od 65 do 70%.

Izolat također sadrži vrlo male količine laktoze i masti, što znači da ga možeš koristiti bez probavnih problema čak i ako ne podnosite laktozu.

Da li je ovaj proizvod napravljen posebno za profesionalne sportaše?

Da i ne.

Nduranz je tvrtka koja proizvodi dodatke prehrani za vrhunske sportaše izdržljivosti. Prate najnovija istraživanja i njihove proizvode koriste jedni od najboljih sportaša na svijetu. Njihov fokus je pružanje najučinkovitije sportske prehrane bez kompromisa.

Svaki sportaš može koristiti njihove proizvode. Ili sportaši iz drugih sportova, kao što se često događa, ili bilo koji sportaš amater koji želi istražiti svoj puni potencijal.

Kako će mi ovaj proizvod koristiti tijekom vježbanja?

Intra Protein Drink osigurava tvom tijelu visokokvalitetne proteine. Oni štite tvoje mišiće i, iako nisu tako učinkoviti kao ugljikohidrati, daju vam energiju.

Također, ostati ćeš optimalno hidriran/a, što je ključna prednost Intra Protein Drinka. Bez odgovarajuće hidratacije, tijekom intenzivnih aktivnosti tvoje tijelo neće moći funkcionirati najbolje.

Kako Intra Protein Drink osigurava optimalnu hidrataciju?

Da bi bilo hidratizirano, tvoje tijelo treba tekućinu i minerale. Voda osigurava tekućinu, ali pijenje samo vode također razrjeđuje koncentraciju minerala (elektrolita) u tvom tijelu. Koncentracija elektrolita ključna je za optimalnu izvedbu.

Intra Protein Drink sadrži naprednu mješavinu elektrolita, nazvanu Nduranz Electrolyte Mix, koja nadomješta samo ono što stvarno gubiš znojenjem. To omogućuje da održiš koncentraciju elektrolita u krvi bez probavnih problema.

Što je toliko posebno u Nduranz Electrolyte Mix?

Ključ je u detaljima. Sva sportska pića sadrže minerale, ali cilj nije samo unos minerala već unos pravilne kombinacije minerala. To je jedini način da se očuva njihova pažljiva ravnoteža.

Nduranz Electrolyte Mix sadrži minerale koje gubiš znojenjem. To znači puno soli, a to je mineral koji najviše gubiš. Za razliku od mnogih pića, sadrži male količine magnezija. Magnezij je vrlo važan, ali ga znojenjem ne gubiš puno, a preveliki unos čest je uzrok probavnih problema.

Zašto je Intra Protein Drink tako skup?

Sve se svodi na sve veće troškove proteina. Protein sirutke možeš dobiti jeftino, ali malo je vjerojatno da je to kvalitetan izvor proteina kojim možeš nahraniti svoje mišiće.

Intra Protein Drink sadrži najčišći dostupni izvor proteina, a na kraju zapravo košta manje od 8kn po porciji. Iz te perspektive, zapravo i nije tako skup.

Uzrokuje li Intra Protein Drink probleme s probavom?

Ne.

Intra Protein Drink dizajniran je za smanjenje probavnih problema na minimum. Sadrži izuzetno male količine laktoze, što znači da ga možeš koristiti čak i ako imaš intoleranciju na laktozu. Također, sadrži vrlo male količine magnezija, koje su čest uzrok probavnih problema kod drugih pića.

Pročitaj više

Optimalno gorivo

Optimalno gorivo

Žiga Fritz Kunc
Vrijeme čitanja:
Iznad laktatnog praga

Pređi iznad praga

Žiga Fritz Kunc
Vrijeme čitanja:
Kolagen za sportaše

Kolagen za sportaše

Žiga Fritz Kunc
Vrijeme čitanja:
Željka Šaban Miličić

Željka Šaban Miličić

Petra Kontic
Vrijeme čitanja:

Pridruži se 4Endurance klubu!

Pretplati se na naše e-vijesti i ostvari promotivne cijiene za nove proizvode, tjedne popuste, savjete za trening i zanimljivosti iz svijeta sporta.