Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,98 €. 

Slanje i Dostava

Pakete šaljemo sljedeći dan (za narudžbe do 10:30 sati isti dan) – tracking broj za praćenje biti će Vam poslan preko e-maila, tako da u svakom trenutku znate gdje se Vaš paket nalazi. U iznos su uključeni troškovi pakiranja, kao i troškovi poštarine. Ispod 40 € trošak dostave iznosi 4 €. Za express dostavu GLS (1-2 dana - ne odnosi se na male otoke) imate mogućnost doplate 60 HRK.

Obične pakete vam dostavimo preko tvrtke Overseas Hrvatska ili preko Hrvatske pošte (ovisi od vaše adrese prebivališta). U primjeru da niste kod kuće, imate mogućnost preuzeti paket na vašoj pošti (Pošta Hrvatska) ili u odredišnoj OEX trgovini (mjesto preuzimanja Overseas)

Vrijeme dostave Overseas i Pošte Hrvatske: 2-6 RADNIH DANA

Vrijeme dostave GLS Express: 1-2 RADNIH DANA

Načini plaćanja

Kada zaključujete narudžbu i birate način plaćanja, možete odabrati „plaćanje pouzećem“ – time jednostavno plaćate dostavljaču u kunama kada primite paket

Prihvaćamo sve kreditne kartice, trenutno nažalost plaćanje s Paypal-om niije mogućer jer Paypal ne podržava plaćanje u hrvatskim kunama.

Pravo na povlačenje od ugovora 

Povlačenje od ugovora koji na vrijeme daje potrošaču pravo na plačanje iznosa. Kupac ima rok 14 dana od primitka robe za povlačenje od ugovora. Potrošač je dužan prodavaču vratiti kupljenu robu u roku 1 dana od trenutka kada je prodavača pismeno obavijestio da se povlači od ugovora. Pravo na povlačenje od ugovora ne vrijedi za brzo kvarljivu hranu ili ako je proizvod otvoren te ga posljedično nije više moguće koristiti. 

Povrat plaćenog iznosa

Trgovac (Online trgovina 4Endurance) vam mora vratiti iznos plaćenog iznosa u 14. dana od primitka vaše izjave o odustajanju od ugovora, iako se rok povrata može produžiti, ako u međuvremenu trgovac nije dobio vraćenu robu ili dokaz da ste ga poslali. Vraćeni iznos mora obuhvaćati i troškove dostave koje ste platili prilikom kupnje robe. S druge strane vam trgovac može izračunati troškove dostave, ako ste sami zahtjevali nestandardnu dostavu (npr. brza dostava). Troškove povrata robe snosi kupac.