Tko su?

Poboljšanje performansi uz pomoć lijekova.

U VerticalMed Tyrol predani su korištenju najnovijih znanstvenih otkrića. Njihove odluke i tretmani slijede najbolje standarde i najnovija istraživanja u medicini.

Usredotočeni su na individualne potrebe svakog pacijenta kako bi osigurali optimalno zdravlje i učinkovitost. Razumijevajući specifične potrebe i zahtjeve sportaša, oni pružaju prilagođenu njegu s ciljem maksimiziranja njihove izvedbe i sprječavanja ozljeda.

Što točno rade?

VerticalMed Tyrol koristi tvoje osobne podatke i analizu krvi za izradu prilagođenog plana za tvoju prehranu, trening i dodatke prehrani.

Ovaj pristup osmišljen je za rješavanje nedostataka hranjivih tvari, poboljšanje performansi, održavanje i promicanje cjelokupnog zdravlja i poboljšanje sposobnosti oporavka.

Njihova stručnost osigurava sigurnu i učinkovitu upotrebu suplemenata, izbjegavajući zdravstvene rizike, smanjenu izvedbu ili kršenje pravila o dopingu.

VerticalMed Tyrol pruža specijaliziranu stručnu podršku koja ti pomaže u postizanju tvojih zdravstvenih i fitness ciljeva.

Naša suradnja

Ovo partnerstvo pojačava našu zajedničku viziju pružanja vrhunske podrške sportašima, osiguravajući ti pristup najnovijim proizvodima i sadržajima.

Ova suradnja nudi pouzdana, provjerena rješenja za tvoje sportske performanse i zdravstvene potrebe. Uvijek nam se možete obratiti sa svim pitanjima i dobiti vrhunsku podršku jednih od najboljih stručnjaka u ovom području.

Oduševljeni smo što ti možemo omogućiti ovu suradnju, osiguravajući ti da iskoristiš naše zajedničke snage u pružanju iznimne podrške za tvoje sportsko i wellness putovanje.