Dodaci prehrani za vrhunske sportaše

Nduranz proizvodi dodatke prehrani za elitne sportaše koji se natječu na najvišoj razini izdržljivosti i drugim sportovima.

Njihovi proizvodi imaju karakteristične prednosti:

• Optimalna kombinacija ugljikohidrata ✔️
• Napredna mješavina elektrolita ✔️
• Sustav za doziranje s jedinicom Nduranz Nrgy ✔️

ŽeliŠ svoju sportsku prehranu podići na najvišu razinu? Onda pogledaj ponudu Nduranz proizvoda.

Što Nduranz nudi?

Optimalna mješavina ugljikohidrata

Istraživanja jasno pokazuju da su dvije vrste ugljikohidrata - glukoza i fruktoza - potrebne za maksimalnu apsorpciju energije tijekom intenzivnog vježbanja. Na taj način možemo iskoristiti oba prijenosnika ugljikohidrata u tijelu i povećati apsorpciju ugljikohidrata na 90 grama ili više po satu.

Mnoge dubinske studije dovele su do zaključka da je optimalan omjer glukoze i fruktoze 1:0,8.

Nduranz pomno prati rezultate ovog istraživanja. Zato su svi njihovi proizvodi bazirani na optimalnom omjeru ugljikohidrata.

• Najveća energetska dostupnost ✔️
• Unos od 90 grama ili više po satu ✔️
• Nema gastrointestinalnih tegoba ✔️

Visoka razina apsorpcije znači ne samo veću dostupnost energije, već i značajno manju vjerojatnost probavnih problema.

Što Nduranz nudi?

Glukoza i fruktoza

Nduranz proizvodi sadrže dvije vrste ugljikohidrata. To omogućuje veću apsorpciju bez gastrointestinalne nelagode.

Vaše tijelo može apsorbirati 30 grama fruktoze i 60 grama glukoze po satu. Ako se oslanjaš samo na jedan izvor ugljikohidrata, tada je gornja granica apsorpcije 60 grama po satu, a veći unos vodi do probavnih problema.

Kombinacija glukoze i fruktoze omogućuje tijelu da koristi oba prijenosnika ugljikohidrata u isto vrijeme, povećavajući apsorpciju na 90 grama po satu bez probavnih problema.

Napredna mješavina elektrolita

Optimalna hidratacija ključna je tijekom intenzivnog treninga, možda čak i više od energetskog unosa. Tijelo jednostavno ne može pravilno funkcionirati bez odgovarajuće ravnoteže elektrolita.

Nažalost, većina dodataka prehrani ne uzima u obzir specifične potrebe sportaša izdržljivosti. Zato sadrže potpuno pogrešne omjere elektrolita, što može imati katastrofalne posljedice.

Napredna mješavina elektrolita u Nduranz proizvodima najbolje oponaša minerale koje gubite znojenjem tijekom intenzivnih treninga.

• Održavajte ravnotežu elektrolita u krvi ✔️
• Omogućuju optimalno funkcioniranje tijela ✔️
• Izbjegavajte gastrointestinalne tegobe ✔️

Neravnoteža elektrolita u vašem tijelu ne samo da će ograničiti vaše tjelesne funkcije, već će također uzrokovati nelagodu u želucu i probleme s probavom.

Nduranz mješavina elektrolita dizajnirana je za optimalnu hidrataciju tijekom intenzivnog vježbanja.

Što Nduranz nudi?

Nrgy Unit System

Unos energije tijekom treniranja složena je znanost. Zahtijeva puno pažnje ako se želi optimizirati izvedba, povećati kondicija i dugoročno održati zdravlje tijela.

Nrgy Unit sustav dizajniran je da pojednostavi tvoj unos energije do točke u kojoj možeš vjerovati matematici i usredotočiti se samo na pravilno i dosljedno izvođenje vježbi.

Osim toga, Nrgy Unit sustav omogućuje ti kombiniranje različitih Nduranz proizvoda za unos energije tijekom treninga, što je bitno za teške utrke kao što je Ironman.

• Jednostavan i precizan unos energije tijekom vježbanja ✔️
• Optimalna razina energije i funkcioniranje tijela ✔️
• Personalizirana kombinacija različitih energetskih proizvoda ✔️

Nrgy Unit sustav je pravi ‘game changer’. Jednom kada ga naučiš koristiti i preneseš u svoj trening, više nikada na sportsku prehranu nećeš gledati na isti način.

Što Nduranz nudi?

dr. Tim Podlogar

Tim Podlogar je voditelj razvoja proizvoda u Nduranzu. Njegov znak vidljiv je na svakom proizvodu, jer nikada ne ugleda svjetlo dana bez njegovog odobrenja.

Njegovo opsežno znanje i stručnost u području sportske prehrane donijelo mu je istraživačko mjesto na Sveučilištu u Birminghamu, a angažirao ga je i profesionalni biciklistički tim Bora-hansgrohe.

Zašto vjerovati Nduranzu?

Nduranz se zabio na vrh svijeta sportske prehrane nedugo nakon osnutka. Od tada hrabro postavlja mjerilo za ostatak svijeta sportske prehrane koji će slijediti.

• Proizvodi se temelje na znanstvenim istraživanjima, a ne na marketinškim trendovima ✔️
• Svaki proizvod prolazi niz testova i razdoblje prototipa prije lansiranja ✔️
• Proizvodi sadrže samo najkvalitetnije sastojke ✔️

U Nduranzu uvijek jesu i uvijek će slijediti znanost. Dobrobit sportaša stavljaju ispred profita, jer vjeruju da se samo kvalitetni proizvodi mogu dugoročno održati na tržištu.

Što Nduranz nudi?

Nrgy Unit Drink

Visoka razina energije, normalne tjelesne funkcije, zaštita od grčeva u mišićima i nema probavnih problema. To su preduvjeti za postizanje vrhunskih rezultata. To je Nrgy Unit Drink.

• Dvije vrste elektrolita za visoku apsorpciju bez probavnih problema✔️
• Napredna mješavina elektrolita za optimalnu hidrataciju i normalne tjelesne funkcije✔️
• Jednostavna, učinkovita i precizna uporaba s Nrgy Unit Systemom ✔️

Nemoj zanemariti važnost kvalitetne sportske prehrane tijekom intenzivnog treniranja. Ne radi se samo o tvojoj sportskoj izvedbi. Radi se o tvom zdravlju.

Nrgy Unit Gel

Energetski gel osnova je sportske prehrane tijekom vježbanja. Praktičan i učinkovit. Međutim, većina gelova sadrži samo četvrtinu preporučenog unosa po satu za vrhunsku učinkovitost. Upoznaj Nrgy Unit Gel.

• 45 grama ugljikohidrata po gelu, dvostruko više od ostalih energetskih gelova ✔️
• Sadrži elektrolite kako bi se osigurala optimalna hidratacija tijekom treniranja ✔️
• Nrgy Unit System ti omogućuje da ga kombiniraš s drugim Nrgy Unit proizvodima ✔️

Oni koji teže vrhu nemaju vremena za kompromise. Nrgy Unit Gel nije kompromis. Maksimalan sadržaj energije, vrhunska apsorpcija, besprijekorni rezultati.

Regen

Ako ne vodiš računa o pravilnom oporavku nakon vježbanja, nikada nećeš postići vrhunske rezultate. To je činjenica. Je li za to potreban dodatak prehrani? Ne. Ali je najučinkovitiji.

• Visoki udio dvije vrste ugljikohidrata za brzu nadopunu zaliha glikogena ✔️
• Najčišći izvor proteina, 90% izolat proteina sirutke, za brzi oporavak i rast mišića ✔️
• Svi potrebni elektroliti za učinkovitu rehidraciju koja je osnova za brz i učinkovit oporavak ✔️

Nakon uspješnog oporavka tvoje tijelo je spremno za nove izazove. Nema ozljeda i bolesti i ne manjka mu energije za trening. Sve je kako treba biti. Pobrini se za svoj oporavak.

Predani znanosti

Znanost

Mnogi proizvođači tvrde da slijede znanost, ali onda ubacuju sve vrste nepotrebnih aditiva u svoje proizvode, slijede marketinške trendove i ignoriraju stvarne rezultate istraživanja.

Nduranz je drugačiji. Njihovi suplementi uistinu se temelje na najnovijim znanstvenim otkrićima, što je vidljivo u izboru sastojaka i omjerima u proizvodima. To potvrđuju i rezultati sportaša koji koriste Nduranz proizvode.

Testiranje

U Nduranzu se ne radi samo o rezultatima istraživanja provedenog u hermetički zatvorenim laboratorijima pod uvjetima koji ne odražavaju stvarnu situaciju.

Prije nego što kreiraju novi proizvod, testiraju svoje formule u praksi. Što to znači? To znači da se zatvaraju u vlastiti laboratorij, gdje guraju svoja tijela do točke gdje se zapravo može izmjeriti učinak svakog proizvoda.

Zatim sve to provode u praksi na intenzivnim treninzima i utrkama, gdje prate bitne parametre, kao što je dostupnost energije i odgovor tijela na svaki sastojak.

Prototip

Svaki Nduranz proizvod prolazi kroz fazu prototipa. U ovoj fazi proizvod je dostupan široj javnosti, ali je i dalje pod strogom kontrolom Nduranzovih znanstvenika.

Tijekom ove faze pomno se i dosljedno prate svi parametri vezani uz upotrebu proizvoda. Samo oni proizvodi koji s odličnim uspjehom prođu testiranje u široj javnosti postaju dio redovnog proizvodnog asortimana tvrtke.

Istina

Znanost nije ništa drugo nego traženje istine. Bilo to kroz laboratorijsko istraživanje, testiranje na terenu ili promatranje učinka na širu javnost. I to je ono što Nduranz radi. Ustrajno i beskompromisno traži istinu u svijetu sportske prehrane.

Možda će se jednog dana istina promijeniti, pa ćemo otkriti učinkovitije omjere, možda sastojke ili kombinaciju sastojaka koji su danas nepoznati. I tada će Nduranz biti točno tu gdje je danas. Na čelu inovacija, oči u oči s istinom, kakva god ona bila.

Sportaši koji koriste Nduranz proizvode

Sam Laidlow
Matej Lovše
Mitja Krevs
Tim Gošnjak
Luka Janežič
Theo Debard

Pročitaj više

Priča o Nduranz-u

Priča o Nduranzu

Valentin Gorsek
Vrijeme čitanja:
Gospodar energije

Gospodar energije

Žiga Fritz Kunc
Vrijeme čitanja:
Optimalno gorivo

Optimalno gorivo

Žiga Fritz Kunc
Vrijeme čitanja:

Pridruži se 4Endurance klubu!

Pretplati se na naše e-vijesti i ostvari promotivne cijiene za nove proizvode, tjedne popuste, savjete za trening i zanimljivosti iz svijeta sporta.