Tko je on?

Dr. Abel je priznati znanstvenik nutricionist, sportaš i trener triatlona.  

Uz bogato akademsko i praktično trenersko iskustvo, on u sportsku prehranu unosi jedinstvenu mješavinu teorijskog znanja i stvarnog iskustva.

Njegov akademski put u znanosti o prehrani nadopunjen je njegovim aktivnim sudjelovanjem u sportovima izdržljivosti, uključujući postizanje značajne osobne prekretnice dovršetkom Ironman Hawaii sub 10.

Čime se on bavi?

Dr. Abel posvećen je poboljšanju performansi i zdravlja sportaša kroz personalizirane strategije prehrane potkrijepljene njegovim dugogodišnjim teoretskim i praktičnim iskustvom.

Znam kakav je osjećaj imati 'pune' i 'prazne' zalihe energije i 'zahtjevan' radni dan, a istovremeno upravljati do 25 sati treninga tjedno, i što se događa u tijelu za to vrijeme.”

Nudi niz usluga, uključujući personalizirano podučavanje o prehrani, seminare, radionice i korporativno promicanje zdravlja. On je tu da ti pomogne da postignete svoje ciljeve.

Naša suradnja

Naša suradnja želi osnažiti sportaše znanjem kako optimizirati svoje prehrambene izbore za poboljšane performanse i oporavak. 

Zajedno smo predani pružanju edukativnih resursa, prilagođenog treniranja i znanstveno potkrijepljenih prehrambenih strategija koje su u skladu sa rigoroznim zahtjevima sportova izdržljivosti.