O nama

POKLON ZA 15. GODIŠNJICU 🎉

Kako bismo proslavili svoju petnaestu godišnjicu, za vas smo pripremili poseban poklon! Ovo je naš način da vam kažemo hvala što ste dijelom naše priče.

Uporabite kod 15YEAR prilikom zaključivanja kupnje kako biste ostvarili popust od 15% na vašu sljedeću narudžbu. Nema određenog minimalnog iznosa!

Povećaj snagu uz najbolju prehranu

4Endurance ponosno opskrbljuje tisuće sportaša u cijelome svijetu prehrambenim proizvodima koji im omogućuju postići najveću snagu. Često radimo s brojnim sportašima. Bili vi početnik ili olimpijac – 4Endurance vam čuva leđa.

Trenutno radimo s profesionalnim sportašima iz Ujedinjenog Kraljevstva, Slovenije i Hrvatske.

O našoj trgovini

Naši skromni korijeni nalaze se u Ljubljani u Sloveniji. Osnovali smo 4Endurance 2004., a prethodno smo se zvali TGSportlife prije nego što smo promijenili ime u nešto pamtljivije! Moj je cilj pomoći sportašima u cijelome svijetu i izgraditi čvrstu zajednicu, makar to značilo samo razgovarati s njima i davati im savjete o prehrani ili treninzima.

U slobodno sam vrijeme nutricionist koji pomaže profesionalnim sportskim klubovima (nogometnim i drugim) kako bi ostvarili svoje nutricionističke ciljeve.

Ako dosad niste bili naš kupac, volio bih da to postanete. Mi smo malena trgovina s velikim srcem i svoje kupce smatramo prijateljima.

Ostvarimo vaše ciljeve!

Valentin
Osnivač,
4Endurance

Valentin 4 Endurance